Extra diensten

Bij D-tails kunt u tevens terecht voor enkele extra diensten, waaronder het knippen van nagels of chippen van uw huisdier. In het onderstaande overzicht ziet u de diensten en de bijbehorende tarieven.

Nagels knippen

We hebben meerdere collega’s die de nagels van uw huisdier kunnen knippen. We adviseren u om vooraf een afspraak te maken met een van onze collega’s.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tarieven voor het knippen van nagels:

Kat, konijn of knaagdier: €9,95

Hond: €14,95

Chippen

Het chippen van uw kat of konijn is mogelijk bij D-tails. Hiervoor werken wij enkel op afspraak, waarna u bij ons in de winkel terecht kunt voor het chippen. Het chippen van uw dier is inclusief registratie bij de (online) database.

 

 

 

 

 

 

 

Tarieven voor het chippen:

Konijn of kat: €24,95

Persoonlijk consult

Miranda de Vries voorziet u graag van extra persoonlijk advies en daarvoor bieden wij speciale persoolijke consulten aan. Tijdens een persoonlijk consult worden al uw vragen beantwoord en zal er samen met u worden gekeken hoe problemen kunnen worden opgelost. Denk bijvoorbeeld aan een hond met onbekende allergieen of een advies op maat over dierenkruiden voor uw huisdier(en). U kunt altijd contact met ons opnemen om te kijken of een persoonlijk consult iets voor u is.

 

Tarieven voor een consult:

De kosten zijn afhankelijk van de duur van het consult.